luni, 23 noiembrie 2009

VREAU SA MA LAS DE FUMAT!!!

Dragele mele,
Astept sfatul si sprijinul vostru pentru a putea renunta la aceasta (ultima) placere, dar care a devenit asa de COSTISITOARE. Incercarile mele s-au soldat cu un rasunator esec... Dureri de cap , nervi, crize ... Dar trebuie sa o fac! Ajutati-ma si nu voi uita sprijinul vostru, AL PRIETENELOR!

5 comentarii:

tuffy spunea...

Iti faci cel mai mare bine, EVER.....
Si nu astepta ajutorul sau sprijinul nimanui !
Totul este in tine, acolo gasesti EROUL din tine care te va ajuta !!
Vorbeste o exfumatoare( cah,cah,cah,ce urat mi se pare acum) ,de 5 ani , ex, si am gasit resursele doar in mine ! And guess what ??? Sunt f. aproape de o mare victorie,una deplina , si iubitul meu le lasa.....curand......
Nu ai nevoie de ajutor ESTI PUTERNICA, numai si pentru ca vrei .....o sa si POTI, curand.....BAFAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAA

IRBIS ICE spunea...

Merci.Aveam nevoie de incurajare

Unknown spunea...

Nu exista o reteta universala despre cum sa te lasi de fumat. Dupa 15 de fumat, cu o singura incercare de a ma lasa care a durat 4 luni, dar si aia cu scurte pufaituri, am reusit sa ma las. Pe langa faptu ca mi-a fost si rau in ziua in care m-am lasat, a fost ceva in mine care m-a determinat sa le las. Ca eu puteam sa nu vorbesc de racita sau sa ma tarasc precum rama de vreo suferinta, ca tot fumam. Dar mi-am impus sa NU mai cumpar din acea zi. Au trecut doar 3 luni, dar fata de data trecuta, NU ma mai atrag deloc, mi-e rau de la simplul miros. Si mi-am testat puterea de rezistenta. Si am trecut cu brio.
Asa ca, trebuie sa vina de la tine. Sa-ti doresti cu adevarat asta. Bafta!
Se poate

IRBIS ICE spunea...

Iti multumesc!

kingmontan spunea...

buna!

sincer,eu am incercat de mai multe ori,pana la urma m-am lasat cu un tratament de biorezonanta,care a durat 45 de minute:)

Trimiteți un comentariu